\\\///----- fOrUmCuYu2 -----///\\\
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
\\\///----- fOrUmCuYu2 -----///\\\

her türlü bilgi ve eğlencenin tek adresi.

AnasayfaAnasayfa  En son mesajlarEn son mesajlar  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sıradaki gelsin!

YazarMesaj
hopemor_55
körpe delüğanlu :)
körpe delüğanlu :)
hopemor_55

Erkek
Lakap : hopemor

Sıradaki gelsin! Empty
MesajKonu: Sıradaki gelsin!   Sıradaki gelsin! EmptyÇarş. Ekim 08, 2008 8:46 am

Ertuğrul Sağlam görevi bıraktı, 4.5 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım Demirören, 5. teknik adam için çalışmalara başladı. Aday çok, ancak şu an için ön plana çıkan isim hayli ilginç: Slaven Bilic...

‘Adam gibi geldim...’
Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1’lik yenilgi, Ertuğrul Sağlam’ın ipini çekti. Dün basın mensupları önüne çıkan ve yönetim kuruluna yönelik hayli ağır ifadeler kullanan Sağlam, “Adam gibi geldim, adam gibi durdum, adam gibi gidiyorum” diyerek istifa etti. Genç hocanın istifasını kabul eden Beşiktaş Yönetimi, yeni teknik direktör adaylarıyla temasa geçti. Kharkiv maçı sonrası Başkan Yıldırım Demirören’e, “Ocak’tan önce gelemem” diyen Mircea Lucescu, Shakthar Donetsk’i şu an bırakamayacağını bir kez daha bildirdi.

Le Guen, Daum, Advocaat
Yönetimde çoğunluğun ‘okey’ verdiği isim Fransız Paul Le Guen oldu. Lyon’da efsaneleşen ve şu an PS Germain’de görev yapan Le Guen ikna edilmeye çalışılıyor. Ancak PSG ile UEFA yoluna devam eden Le Guen’in gelmesi ‘düşük bir ihtimal’ olarak değerlendiriliyor. Yöneticiler; Christoph Daum için “Aynı hoca 3. kez çağrılmaz” yorumunu yaptı. Zenit Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın yıllık 5 milyon Euro’luk maliyeti çok bulundu. Menacerlerin önerdiği Koeman kabul görmedi. Osieck ise yönetimin çoğunluğu tarafından istenmedi.

Hem rockçı hem alkolik!
Mustafa Denizli-Sergen Yalçın ikilisi ilk etapta ‘olumlu’ karşılandı. Ancak Başkan’ın ‘yabancı olsun’ baskısı nedeniyle 2. görüşme henüz yapılmadı. Tüm bu gelişmelerin ardından hayli ilginç bir isim ortaya atıldı:?Slaven Bilic... Euro 2008’de elediğimiz Hırvatistan Milli Takımı’nın teknik direktörü olan Bilic, henüz 40 yaşında... Çok genç olmasının yanı sıra hobileriyle de dikkat çekiyor. İşte özel hayatından birkaç not:?Küpe takıyor, profesyonel anlamda rock müzikle uğraşıyor, gitar çalıyor. Alkolle arası hayli iyi ve bazen idmanlara bile alkollü çıktığı iddia ediliyor.
https://forumcuyuz.forumcanadien.org

Sıradaki gelsin!
1 sayfadaki 1 sayfası